Petra Broekhuisen

Home » Over mij » Klantervaringen » Klanten vertellen over Petra Broekhuisen

Klanten vertellen over mij:

Petra heb ik als een prettige coach ervaren. Vooral haar directheid in feedback kon ik zeer waarderen. Ik hoor liever dat ik beter opnieuw kan beginnen dan dat ik binnen de alinea’s blijf aanrommelen.

Door haar enthousiasme en complimenten realiseerde ik mij ook dat ik almaar beter werd.
Ruimtelijk adviseur
Droogh Trommelen en Partners,
'Petra kwam zeer open en slagvaardig over. Ze weet haarfijn de pijnpuntjes te benoemen in onze teksten. Haar voorbeelden, uitleg en tips waren heel erg duidelijk.

In korte tijd leer je zo opnieuw naar je teksten te kijken, en weet je ook hoe het anders kan.'
Wouter Meerman
Financial auditor,
Martini Ziekenhuis
'Petra is een zeer bevlogen en toegankelijke trainster, een vakkundige professional.'

In korte tijd maakte ze echt contact met de deelnemers. Door haar flexibiliteit en vakkennis is ze in staat om snel te schakelen naar dat wat de groep of de individuele deelnemer nodig heeft.

Naast de expertise van Petra op haar vakgebied is ze als sparringpartner een plezierig persoon.
Josien Schoterman
HR Beleidsadviseur,
gemeente Zwartewaterland

Actie?

Weet je genoeg om een training te volgen? Of wil je een 1-op-1-coaching? Mijn aanbod staat natuurlijk ook op deze website, maar dat had je misschien al gezien.

Of zie je mij wel binnen jouw organisatie? Mail me voor een telefonische kennismaking of een kop koffie, dan kunnen we verdere stappen zetten: petrabroekhuisen@zakelijk-schrijfadvies.nl.

Of zorg dat we contact houden door mijn nieuwsbrief, dan ontvang je iedere maand een nieuwe schrijftip. Gratis en zonder verplichtingen.