Leer teksten schrijven die uitblinken in helderheid

Petra Broekhuisen

Home » Over mij » Klantervaringen » Klanten vertellen over Petra Broekhuisen

Klanten vertellen over mij:

‘Petra heb ik als een prettige coach ervaren. Vooral haar directheid in feedback kon ik zeer waarderen. Ik hoor liever dat ik beter opnieuw kan beginnen dan dat ik binnen de alinea’s blijf aanrommelen.

Door haar enthousiasme en complimenten realiseerde ik mij ook dat ik almaar beter werd.’

Ruimtelijk adviseur
Droogh Trommelen en Partners,

‘Petra kwam zeer open en slagvaardig over. Ze weet haarfijn de pijnpuntjes te benoemen in onze teksten. Haar voorbeelden, uitleg en tips waren heel erg duidelijk.

In korte tijd leer je zo opnieuw naar je teksten te kijken, en weet je ook hoe het anders kan.’

Wouter Meerman
Financial auditor, Martini Ziekenhuis

‘Petra is een zeer bevlogen en toegankelijke trainster, een vakkundige professional.

In korte tijd maakte ze echt contact met de deelnemers. Door haar flexibiliteit en vakkennis is ze in staat om snel te schakelen naar dat wat de groep of de individuele deelnemer nodig heeft.

Naast de expertise van Petra op haar vakgebied is ze als sparringpartner een plezierig persoon.’

Josien Schoterman
HR Beleidsadviseur, gemeente Zwartewaterland

‘Met veel plezier lees ik altijd de artikelen van Petra. Handige en praktische tips en heel herkenbaar! Een welkome aanvulling op de training.

Je kunt haar tips toepassen op alle stukken die je schrijft, ongeacht wie je lezers zijn. Echt een aanrader voor iedereen!’

Maria Smant
Kwaliteitsadviseur, DUO

‘De kracht van Petra is dat ze je verplaatst in de rol van de lezer. Deze insteek leert je nadenken over de opbouw van je verhaal en de wijze waarop jouw boodschap het beste aan- en overkomt bij je lezers.

De combinatie van Petra’s kennis en haar vermogen dit af te stemmen op de dynamiek van onze organisatie, maakt haar schrijftraining tot een succes. Aan iedereen aan te bevelen.’

Thijs Teisman
Manager Studiefinanciering DUO, Ministerie van OC&W

‘Niet iedereen liep direct warm voor deze training, want ‘schrijven kunnen we allemaal en doen we immers al jaren’. Na een uur training was deze overtuiging echter volledig verdwenen.

Petra speelde daarbij een belangrijke rol door goede vragen te stellen en met praktische, prikkelende voorbeelden te komen. De training was leerzaam, inspirerend en vloog voorbij.’

Erwin Reinders
Hoofd Auditing, gemeente Groningen

‘Petra heeft een schrijftraining gegeven aan mijn afdeling. Ik ben erg tevreden over de inhoud van de cursus en de kennis van Petra over hoe je een goed rapport schrijft.

We zijn door haar enthousiast aan de slag met het verbeteren van onze competentie schrijfvaardigheid. Petra geeft de cursus met enthousiasme en humor. Ze geeft directe en opbouwende feedback, waardoor we snel hebben geleerd hoe onze rapporten te verbeteren.’

Tjitske Brand
Manager Market Research Department, Gasterra

‘De samenwerking met jou ervaar ik nog steeds als zeer positief. Ik volg je op Facebook en de e-mails met tips en trucs vind ik ook erg fijn en nuttig om te ontvangen.’

Wia Faber
Projectassistent, iLentis

‘Mijn team heeft Petra ervaren als een ervaren trainer met kennis van zaken.

Ze weet een groep op een prettige wijze ‘mee te nemen’ in een nieuwe manier van schrijven, met oog voor wat elke deelnemer nodig heeft.’

Rooske van der Werf
Manager, DUO

‘Ik heb Petra als een zeer prettige en uitnodigende trainer ervaren. Ze heeft oprecht aandacht voor de deelnemers, stelt vragen en geeft veel praktische tips.’

Henriëtte Kram
Opleidingsadviseur extern onderwijs, Martini Ziekenhuis

‘Door Petra’s enthousiasme en ontwapenende houding voel je je op je gemak waardoor je ook ‘fouten’ durft te maken.

Prima training dus, vol met eye-openers die ik direct kon toepassen.’

Richard Roossien
Accountmanager Facilitaire Zaken, Provincie Groningen

‘Ik vond Petra een erg prettige trainster. Ze heeft het talent om voor verschillende mensen en wensen een passende training te maken. En dit vulde zij aan met een oprechte interesse in de persoon achter de cursist.

Dit maakte de training zeer prettig.’

Lizette van Dijken
Marketing & Communication Executive Groningen, Airport Eelde

‘De samenwerking met Petra heb ik als zeer plezierig ervaren. Petra stelt kritische vragen over mijn teksten, zoals: wat staat er nu werkelijk, wat bedoel je daarmee, wat wil je hiermee duidelijk maken, kan deze zin misschien ook korter?

Dit helpt mij om betere teksten te schrijven.’

Gerard Krikken
Programmamanager, Alfa-college

Actie?

Weet je genoeg om een training te volgen? Of wil je een 1-op-1-coaching? Mijn aanbod staat natuurlijk ook op deze website, maar dat had je misschien al gezien.

Of zie je mij wel binnen jouw organisatie? Mail me voor een telefonische kennismaking of een kop koffie, dan kunnen we verdere stappen zetten: .

Of zorg dat we contact houden door mijn nieuwsbrief, dan ontvang je iedere maand een nieuwe schrijftip. Gratis en zonder verplichtingen.